Τεχνική Υποστήριξη

  

                                                                                                                       

  Η εταιρία εκτός του εμπορικού τμήματος διαθέτει τμήμα τεχνικής εξυπηρέτησης , αποκατάστασης βλαβών σε ηλεκτρονικές συσκευές,καθώς και τοποθετήσεις κεντρικών εγκαταστάσεων .Με την πολύχρονη πείρα έχει καταστεί δυνατόν η διεκπεραίωση στο ακέραιο των απαιτήσεων κάθε πελάτη.
Συγκεκριμένα:

Κεντρικές εγκαταστάσεις
  Στον τομέα των κεντρικών εγκαταστάσεων τόσο σε κατοικίες όσο και σε δημόσια, δημοτικά, ξενοδοχειακά κτήρια, η εμπειρία μας είναι ισάξια του άψογου αποτελέσματος. Τα σύγχρονα μηχανήματα και η εξειδίκευση στους τομείς που απαιτούνται , είναι η εγγύηση του αποτελέσματος σε κάθε περίπτωση.

Επισκευή – service laptop ή netbook
  Καλύπτοντας μία μεγάλη γκάμα από μάρκες και μοντέλα laptop ή netbook (Fujitsu-Siemens, HP, IBM, Toshiba, Acer, Dell, Sony, Packard Bell, Lenovo κ.α.) σε ανταλακτικά laptop μπορούμε να επισκευάσουμε το χαλασμένο laptop ή netbook στις ποιό ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς ανεξάρτητα από που έχετε προμηθευτεί το laptop ή το netbook σας.
Επίσης στην geranios.gr μπορείτε να βρείτε μεγάλη ποικιλία σε ανταλλακτικά laptop.

Συστήματα προστασίας
Σε μία εποχή όπου η περιουσία ιδιωτική ή δημόσια μπαίνει στο στόχαστρο πολλών επιτήδειων κακοποιών, η ασπίδα προστασίας είναι μια σωστή αντικλεπτική μελέτη , προσαρμοσμένη κάθε φορά σε συγκεκριμένες ανάγκες και απαιτήσεις που θα αποτρέπει και θα εμποδίζει τυχών εισβολές στο χώρο σας.
Τα κατάλληλα μηχανήματα, η σωστή εγκατάσταση αλλά και η σωστή συντήρηση αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της δουλειάς μας.
Η καταγραφή του χώρου σας μπορεί να γίνει με πολλούς και ασφαλείς τρόπους. Δίνεται η δυνατότητα να ανατρέξετε σε ημερομηνίες και ώρες που εσείς θα επιλέγετε σε ένα εύχρηστο μενού για να δείτε και να πάρετε πληροφορίες συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος .
Δίνεται η δυνατότητα να παρακολουθείτε το χώρο σας από οποιοδήποτε σημείο του κόσμου και αν βρίσκεστε.
Με τα κατάλληλα μηχανήματα αποφεύγετε πλέον τους ψευτοσυναγερμούς τόσο σε εσωτερικούς όσο και περιμετρικούς χώρους. Ειδικά ραντάρ καθιστούν ασφαλή τα μέρη που θέλετε να προστατεύσετε.

Ασύρματα Δίκτυα

Τι είναι η ασύρματη δικτύωση;
Η εργασία δεν περιορίζεται πλέον στο γραφείο, αλλά έχει μεταφερθεί στην αίθουσα συσκέψεων, στην αποθήκη, στο αυτοκίνητο, στο σπίτι, στο αεροδρόμιο, στο ξενοδοχείο ακόμα και στην καφετέρια. Για να επωφεληθούν οι μικρές επιχειρήσεις από τα πλεονεκτήματα αυτής της ελευθερίας χρησιμοποιούν ασύρματα δίκτυα και WiFi Hotspot, ώστε οι εργαζόμενοι να μπορούν να επικοινωνούν με συναδέλφους, πελάτες και συνεργάτες.


 

Συστήματα επικοινωνίας

  Αφορά στην δυνατότητα επικοινωνίας πολλών ατόμων μέσω ασυρμάτων VHF.
Σε Νομαρχίες, Δήμους καθώς και σε άλλες υπηρεσίες,φορείς και εταιρίες, η εγκατάσταση του συστήματος αποδίδει στο έπακρο καλύπτοντας τις ανάγκες κάθε περίπτωσης.
Ένα ασύρματο τοπικό δίκτυο (LAN) επιτρέπει τη σύνδεση υπολογιστών χωρίς καλώδια. Χρειάζεστε ένα έγγραφο και βρίσκεστε στην αίθουσα συσκέψεων; Θέλετε πρόσβαση στο σύστημα απογραφής της αποθήκης σας; Με ένα ασύρματο δίκτυο είναι εύκολο, καθώς χρησιμοποιεί ραδιοκύματα για να επιτρέπει τη σύνδεση και την επικοινωνία κινητών συσκευών εντός μιας συγκεκριμένης εμβέλειας