Tomtom Start 25M

Tomtom Start 25M

Κατασκευαστής:Tomtom
Μοντέλο:START 25M
Κωδικός:3026
Διαθεσιμότητα:Διαθέσιμο
 • 117,00€

 • Χωρίς ΦΠΑ:117,00€

To Tomtom Start 25 M Europe είναι ένα προηγμένο GPS πλοήγησης αυτοκινήτου με χάρτες Ευρώπης, οθόνη 5", εκφωνούμενα ονόματα οδών και δυνατότητα επιλογής λωρίδας.

ΔΩΡΕΑΝ χάρτες εφ' όρου ζωής της συσκευής

Για να οδηγείτε πάντοτε με τον πιο πρόσφατο χάρτη! Φτάστε πιο γρήγορα στον προορισμό σας με τους ΔΩΡΕΑΝ χάρτες εφ' όρου ζωής της συσκευής. Για ολόκληρη τη διάρκεια ζωής του προϊόντος που διαθέτετε, μπορείτε να πραγματοποιείτε λήψη 4 ή περισσότερων πλήρων ενημερώσεων χάρτη στη συσκευή σας κάθε χρόνο. Θα λαμβάνετε όλες τις ενημερώσεις για το οδικό δίκτυο, για διευθύνσεις και σημεία ενδιαφέροντος.

Εκφωνούμενα ονόματα οδών

Προκειμένου να έχετε πάντα την προσοχή σας στραμμένη στο δρόμο, οι εκφωνούμενες οδηγίες περιλαμβάνουν τώρα ονόματα οδών, για ακόμη πιο σαφείς οδηγίες στροφών.

Ενσωματωμένη βάση τοποθέτησης

Μια βολική αναδιπλούμενη βάση, ενσωματωμένη στη συσκευή σας, ώστε να είναι πάντα στη διάθεσή σας όταν την χρειάζεστε. Στερεώνεται εύκολα στο παρμπρίζ. Με τον προαιρετικό δίσκο τοποθέτησης, μπορείτε να γυρίσετε τη συσκευή ανάποδα και να την τοποθετήσετε και στο παρμπρίζ. Τα περιεχόμενα της οθόνης θα περιστραφούν αυτόματα ώστε να τα βλέπετε κανονικά.

Βοήθεια στάθμευσης

Βρείτε τον πλησιέστερο χώρο στάθμευσης με τη βοήθεια της συσκευής TomTom. Δεδομένου ότι η λειτουργία "Βοήθεια στάθμευσης" είναι διαθέσιμη σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού, μπορείτε να πλοηγηθείτε απευθείας στον πλησιέστερο χώρο στάθμευσης κατά τον προγραμματισμό διαδρομής ή να βρείτε πάρκινγκ καθ' οδόν – είτε κοντά στον προορισμό είτε κοντά στην τρέχουσα θέση σας.

Κάμερες ταχύτητας TomTom

Η συσκευή διαθέτει δεδομένα σχετικά με τις θέσεις καμερών ελέγχου ταχύτητας, καθώς και αναφορές από άλλους χρήστες. Παρέχει επίσης άλλες ειδοποιήσεις, όπως οι θέσεις σταθερών καμερών ελέγχου ταχύτητας και σημεία ελέγχου μέσης ταχύτητας στην πορεία σας. Αποφύγετε πρόστιμα για υπέρβαση ορίου ταχύτητας και απολαύστε ασφαλή και άνετη οδήγηση.

Συχνοί προορισμοί

Μπορείτε να επιλέξετε εικονίδια για τους πιο συχνούς προορισμούς σας και να προσθέσετε το δικό σας κείμενο. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να εξατομικεύσετε την εμπειρία πλοήγησής σας και να μεταβαίνετε πιο γρήγορα και εύκολα στα αγαπημένα σας μέρη.

Χάρτες 3 επιπέδων

Φτάστε πιο γρήγορα στον προορισμό σας έχοντας στη διάθεσή σας κάτι παραπάνω από έναν απλό χάρτη, χάρη στην τεχνολογία πλοήγησης 3 επιπέδων. Σε πρώτο επίπεδο, ξεκινάμε με τον πιο ενημερωμένο χάρτη, ενώ σε δεύτερο επίπεδο, το TomTom IQ Routes σάς παρέχει τις πιο γρήγορες διαδρομές και τις πιο ακριβείς ώρες άφιξης. Το τρίτο επίπεδο, η υπηρεσία TomTom Map Share, σας βοηθά να αποφεύγετε τις παρακάμψεις και να φτάνετε στον προορισμό σας ακόμα πιο γρήγορα.

ΔΩΡΕΑΝ καθημερινές αλλαγές χάρτη

ΔΩΡΕΑΝ καθημερινές αλλαγές χάρτη από την Κοινότητα TomTom Map Share. Γίνετε μέλος μιας κοινότητας 21 εκατομμυρίων οδηγών και οδηγήστε με τις πιο πρόσφατες διορθώσεις χαρτών. Συνδεθείτε στη διεύθυνση tomtom.com/getstarted για να λαμβάνετε καθημερινά ΔΩΡΕΑΝ αλλαγές χάρτη.

TomTom IQ Routes

Κάθε συσκευή TomTom διαθέτει τη μεγαλύτερη παγκοσμίως βάση δεδομένων με πραγματικούς χρόνους ταξιδιού. Έτσι, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα έχετε πάντα τις πιο γρήγορες διαδρομές και τις πιο ακριβείς ώρες άφιξης. Είναι ιδιοφυές!

Προηγμένη καθοδήγηση επιλογής λωρίδας

Υποδεικνύει με σαφήνεια τη λωρίδα που πρέπει να ακολουθήσετε στις διασταυρώσεις, έτσι ώστε να μην χάσετε καμία στροφή. Στις δυσκολότερες διασταυρώσεις των δρόμων ταχείας κυκλοφορίας, η ρεαλιστική αναπαράσταση 3D των διασταυρώσεων σας κρατάει ήρεμους και ασφαλείς.

QuickGPSfix

Η τεχνολογία QuickGPSfix μειώνει το χρόνο που απαιτείται για τον προσδιορισμό της Θέσης σας GPS, παρέχοντάς σας τη δυνατότητα να αρχίζετε ταχύτερα την οδήγηση.

Πλήρεις χάρτες

Με τους πλήρεις χάρτες, εσείς απλώς επιλέγετε προορισμό! Το IQ Routes παρέχει αξιόπιστους χρόνους άφιξης. Επιπλέον, χάρη στο πλήθος των διαθέσιμων σημείων ενδιαφέροντος, όπως αριθμοί τηλεφώνου και ώρες λειτουργίας, έχετε άμεσα πρόσβαση σε ακόμα περισσότερες πληροφορίες.

Σημεία ενδιαφέροντος

Ο προ-εγκατεστημένος χάρτης σας διαθέτει ήδη Σημεία ενδιαφέροντος, από σταθμούς καυσίμων έως ξενοδοχεία, έτσι ώστε να βρίσκετε πάντα αυτό που θέλετε. Μπορείτε επίσης να λάβετε πρόσθετα POI από το TomTom HOME.

Ειδοποίηση για υπέρβαση ταχύτητας

Σας προειδοποιεί όταν υπερβαίνετε το όριο ταχύτητας, ακόμα κι αν η συσκευή δεν βρίσκεται σε κατάσταση πλοήγησης.

Βοήθησέ με Βοήθεια!

Μπορείτε να βρείτε βοήθεια χρησιμοποιώντας άμεσα διαθέσιμες πληροφορίες για τοπικές υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης. Από νοσοκομεία έως υπηρεσίες οδικής βοήθειας, αυτές οι πληροφορίες θα είναι χρήσιμες σε κάθε περιοχή.

Προτιμήσεις για την ασφάλεια

Προτείνει διαλείμματα οδήγησης, προειδοποιεί κατά την προσέγγιση σε χώρους λατρείας ή σχολεία, ειδοποιεί για μη ασφαλτοστρωμένους δρόμους, σας υπενθυμίζει να μην αφήνετε τη συσκευή στο αυτοκίνητο, κρύβει την προβολή χάρτη πάνω από την επιλεγμένη ταχύτητα, σας υπενθυμίζει την πλευρά του δρόμου στην οποία πρέπει να οδηγείτε όταν βρίσκεστε στο εξωτερικό.

Γρήγορη σχεδίαση διαδρομής

Δεν χρειάζεται πλέον να περιμένετε. Η διαδρομή σας υπολογίζεται μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα, επιτρέποντάς σας να ξεκινάτε το ταξίδι ταχύτερα από ποτέ.

Διαδρομές Eco

Η οδήγηση σε αυτές τις αποδοτικές διαδρομές (όσον αφορά στον τομέα της κατανάλωσης καυσίμου) σάς εξοικονομεί χρήματα και μειώνει τις επιπτώσεις στο περιβάλλον.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά:

 • Διάρκεια ζωής μπαταρίας: Έως 2 ώρες αυτόνομης λειτουργίας

 • Βάση τοποθέτησης στο όχημα: Μη τροφοδοτούμενη, πτυσσόμενη βάση παρμπρίζ

 • Εσωτερική μνήμη: microSD

 • Μέγεθος οθόνης: Οθόνη αφής 13 εκ. (5")

 • Τύπος οθόνης: 16:9 resistive touchscreen

 • Ανάλυση οθόνης: 480 x 272 pixel

 • Διαστάσεις (Π x Υ x Β): 134 x 95 x 20 mm

 • Βάρος: 216 γραμμάρια

Κάλυψη Ευρώπης σε 45 χώρες:

 • Πλήρης Κάλυψη: Ανδόρα, Αυστρία, Βέλγιο, Τσεχική Δημοκρατία, Δανία, Εσθονία, Φινλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Γιβραλτάρ, Ελλάδα, Ουγγαρία, Ιρλανδία, Ιταλία, Κροατία, το Λιχτενστάιν, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Μάλτα, Μονακό, Ολλανδία, Νορβηγία, Πολωνία, Πορτογαλία, Σαν Μαρίνο, Σλοβακία, Σλοβενία, Ισπανία (συμπερ. Κανάριοι Νήσοι), τη Σουηδία, την Ελβετία, την Πόλη του Βατικανού, Ηνωμένο Βασίλειο (συμπ. των νήσων της Μάγχης)

 • Μερική Κάλυψη: Βουλγαρία, Λετονία, Ρουμανία, Τουρκία, Ουκρανία, Ρωσική Ομοσπονδία

 • Συνδετικό οδικό δίκτυο: Αλβανία, Λευκορωσία,  Βοσνία-Ερζεγοβίνη, ΠΓΔΜ, Μολδαβία, Μαυροβούνιο, Σερβία