Η εταιρεία

                                                                                 


                                                                                              


 

  Η geranios.net, δραστηριοποιείται στο χώρο της τεχνολογίας από το 1986,έχοντας αποκτήσει εμπειρία και εξειδίκευση στις πλέον εξελιγμένες τεχνολογίες οπτικοακουστικής επικοινωνίας.

  Η έδρα της εταιρίας βρίσκεται στην οδό Πατρόκλου 27 & Ζαϊμη στον Πύργο Ηλείας. Ιδιοκτήτης της εταιρίας είναι ο Κώστας Γεράνιος με εμπειρία δεκαετιών τόσο στον εμπορικό όσο και στο τεχνικό τομέα. Στο ίδιο κτήριο στεγάζεται και κατάστημα εμπορίας προϊόντων υψηλής τεχνολογίας.

  Για περισσότερο από τρεις δεκαετίες, η εταιρία προσφέρει την καλύτερη εξυπηρέτηση με συνέπεια, σεβασμό, αξιοπιστία. Εδώ ο ανταγωνισμός λειτουργεί μόνο ως κίνητρο για περαιτέρω ανάπτύξη και εξέλιξη.

  Η εταιρεία δραστηριοποιείται εκτός του τομέα των πωλήσεων και στην ανάληψη (μελέτη επίβλεψη και τοποθέτηση) ολοκληρωμένων συστημάτων, με πλήθος εγκαταστάσεων έργων σε φορείς, υπηρεσίες και ιδιώτες.

  Δέσμευσή μας είναι η διαβεβαίωση πως στην αναζήτηση του κατάλληλου προϊόντος για εσάς θα μας βρείτε κοντά σας να σας βοηθήσουμε, να σας εξηγήσουμε και να σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

  Ευχαριστούμε

 
Πληροφορίες εταιρίας:

Κώστας Γεράνιος

Δ/νση: Πατρόκλου 27 & Ζαϊμη

Πύργος Ηλείας   Τ.Κ. 27100


e mail: info@geranios.net


Τηλ.: 2621030180

Fax : 2621081081

Α.Φ.Μ. 041693258

ΔΟΥ ΠΥΡΓΟΥ